Team Esbjerg sender Grigel på ferie i en uge

Den danske landsholdsspiller i kvindehåndbold Lotte Grigel er sendt på ferie i en uge og deltager dermed ikke i torsdagens opgør for Team Esbjerg mod Nykøbing Falster Håndbold.

Det oplyser Team Esbjerg i en pressemeddelelse, hvor klubben skriver, at parterne indleder en dialog om at komme videre.

- Lotte Grigel er nu retur efter en uge med landsholdet. Det har været en turbulent uge, og derfor er vi blevet enige med Lotte og hendes rådgivere om, at hun holder fri i denne uge, og dermed heller ikke spiller ligakampen på torsdag.

- Klubben indleder dialog med Lotte for at se, hvordan vi kommer videre herfra. Ingen af parterne har yderligere at tilføje, skriver Team Esbjerg i meddelelsen, som er underskrevet af både klubben og spilleren.

Baggrunden er den konflikt, som i de seneste dage er flittigt beskrevet i medierne, hvor uenigheder mellem playmakeren og træneren angiveligt skulle være årsag til, at Lotte Grigel ikke var med, da Team Esbjerg mødte Team Tvis Holstebro før landsholdspausen, der netop er overstået.

Der er blevet spekuleret i, om det er manglende spilletid, der er årsag til konflikten, da hollandske Estavana Polman flere gange er valgt i stedet for Lotte Grigel som central spilstyrer.

Det er tidligere beskrevet, at Lotte Grigel ikke deltog i Team Esbjergs træning før kampen mod Holstebro, efter at hun og hendes far havde holdt et møde med klubbens sportschef, Thomas Hylle, hvor det blev besluttet, at hun ikke skulle spille med i kampen.

Klubben har tidligere meddelt, at man ville indlede en dialog, når Lotte Grigel vendte tilbage fra de to seneste landskampe for Danmark.

Senest udtalte klubbens træner Lars Frederiksen blandt andet til TV2 Sport:

- Jeg synes ikke, der er noget, vi som klub eller jeg som træner har gjort, så Lotte har været berettiget til at træffe det valg, som hun har gjort.

- Jeg som træner har den opgave at skulle vinde håndboldkampe, og hun skal indordne sig i forhold til den konkurrence, der er i den her sport.

/ritzau/

 

Dagens Gossip