Terry om Zlatan-kritik: PSG tvang os hen til dommeren

Anfører John Terry forsvarer Chelseas spillere, som af Paris Saint-Germain-stjernen Zlatan Ibrahimovic beskyldes for at opføre sig som små børn.

Ibrahimovic blev udvist i onsdagens Champions League-opgør mellem de to klubber efter en grov tackling, der fik spillere fra begge mandskaber til at henvende sig til dommeren.

Angriberen fortalte efter kampen, at han følte sig omringet af en masse babyer, men sådan ser Terry ikke på det.

- Man skal forsvare sine holdkammerater. Der er ikke nogen hold, der er bedre end andre på det punkt. Sådan er spillet, siger John Terry.

- Da deres spillere først henvendte sig til dommeren, så blev vi nødt til at reagere. Man kan ikke lade en gruppe spillere omringe dommeren, når de forsøger at påvirke ham til at give vores spillere advarsler.

- Da jeg først løb derhen, så fulgte fire-fem andre spillere med mig, og det så ikke godt ud, men det er en del af spillet, siger Chelsea-anføreren.

Udvisningen af Zlatan Ibrahimovic var måske lidt for hård. Det europæiske fodboldforbunds (Uefa) disciplinærkomité skal se på udvisningen i næste uge, hvor PSG håber at få svenskeren fri til kvartfinalerne.

Kampen i London endte 2-2, hvilket betød, at PSG skaffede sig adgang til kvartfinalerne på reglen om flest udebanemål. Det første opgør i Paris var endt 1-1.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip