Tidligere FCK'er fanget i norsk gentleman-aftale

Den norske fodboldspiller Magne Hoseth, som en overgang var en populær profil i FC København, er havnet i en klemme mellem sin nye norske klub Stabæk og sin tidligere klub Molde.

Hoseth er skiftet fra Molde til Stabæk i sommerpausen, og nu skal de to hold mødes i den norske pokalsemifinale.

Fodboldspilleren har mandag eftermiddag slået fast, at han spiller kampen i slutningen af september, men i Molde har man et andet syn på sagen.

- Vi har en "gentlemen-aftale" om, at Magne ikke spiller mod Molde. Det er ikke tilladt at skrive den slags ind i kontrakter, men vi har aftalt det. I mit hoved er en aftale en aftale, siger Moldes direktør, Tarje Nordstrand Jacobsen, til Stavanger Aftenposten.

De to klubber mødtes i en ligakamp i forrige weekend. Den kamp sprang Magne Hoseth over, men det har han ikke i sinde at gøre med pokalkampen.

- Jeg har noteret mig, at der er kommet forskellige synspunkter frem om den kamp, men jeg ser ingen grund til, at jeg ikke skulle spille kampen, siger Magne Hoseth til rbnett.

Han peger på, at han stod over ligakampen kun halvanden uge efter sit klubskifte, fordi det var for nært og for personligt. I pokalturneringen nogle uger senere er situationen en anden.

- Jeg tror ikke på, at Moldes ledelse mener det. Vi kunne jo i teorien have mødt hinanden i pokalfinalen. Skulle jeg så ikke have spillet den kamp?

Stabæks træner, Tor Ole Skullerud, har også en holdning. Han noterer sig, at Molde tilsyneladende ikke tør møde Magne Hoseth.

Kampen spilles først den 24. september, så parterne har endnu nogle uger at diskutere i.

/ritzau/

 

Dagens Gossip