Tiger Woods skuffer i comeback med masser af bogies

Den amerikanske golfspiller Tiger Woods gør i disse dage comeback efter et langt fravær på grund af rygproblemer, men han er langt fra at kunne spille med om sejren.

Efter første runde af turneringen Hero Challenge i Florida ligger den 38-årige Woods på sidstepladsen.

Den 14-dobbelte majorvinder brugte 77 slag eller fem over banens par.

Den tidligere verdensetter havde problemer med alle facetter af spillet, og han er hele 11 slag efter en af sportens nye talenter, den 21-årige amerikaner Jordan Spieth.

Woods havde svært ved at forklare sin middelmådige præstation.

- Det var bare en af de dage, hvor intet gik min vej, siger han og tilføjer, at han egentlig ramte bolden meget godt.

- Men jeg lavede for mange fejl. Mit korte spil (ind til green, red.) var rædselsfuldt, siger Woods, der kun havde en enkelt birdie på sit scorekort.

Senest Woods deltog i en turnering var tilbage i august i PGA Championship. Og de fire måneders fravær blev hurtigt tydelig for tilskuerne. Allerede efter de første otte huller var Woods hægtet af førerfeltet efter adskillige bogies.

Hans seneste sejr i en af de fire majorturneringer ligger efterhånden seks år tilbage - US Open i 2008 - og hvis han skal indhente Jack Nicklaus' rekord med 18 majorsejre, kræver det en ny rekord: Woods runder senere denne måned de 39 år, og ingen spiller over den alder har nogensinde vundet fire majorturneringer.

Men Woods kan glæde sig over en ting efter torsdagens runde. Han havde ingen problemer med sin skrøbelige ryg.

- Jeg havde nul smerter. Det har jeg ikke kunnet sige i lang tid, konstaterer han.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip