Tjener snørrede mand og solgte ham en vin til 22.484 kroner

Syvogtredive-halvtres. Sådan lød svaret fra en tjener, da Joe Lentini spurgte hende, hvad prisen på en vin var. Han havde netop bedt hende om at anbefale en god vin til ham og hans forretningspartnere, der skulle indtage en middag på et bøfhus i Atlantic City.

- Jeg spurgte tjeneren, om hun kunne anbefale en anstændig vin, fordi jeg ikke selv har erfaring med vin, siger Joe Lentini til NJ.com.

Læs også: Endnu en person er smittet med rullepølse-listeria

37,50 dollar synes Lentini var en okay pris for en vin på en restaurant (ca. 224 danske kroner). Men da regningen kom, var han nær faldet ned af stolen.

Den var på mere end 4.000 dollars. Øverst på sedlen stod der “Screaming Eagle” til 3750 dollar - den nette sum af 22.484 danske kroner. En månedsløn for nogle.

Læs også: Medie: Fond vil opkøbe og fusionere Meyer og Løgismose

I stedet for at sige tretusindesyvhundredeoghalvtreds dollar, havde tjeneren altså givet ham et lidt misvisende indtryk af prisen. Vinen var den anden dyreste på restaurantens menukort, og den sælges typisk på auktioner til 1.000 dollar flasken.

Restauranten gik med til at give et afslag i prisen, så vinen nu kostede 2200 dollar (13.190 kroner ca.). Det måtte de chokerede gæster gå med til, for væk var vinen jo, og teknisk set havde de givet tjeneren medhold i, at de ville købe vinen, da hun kom med den og lod dem smage, før hun skænkede op. 

Læs også: Chefen gramsede Mette på brystet og kaldte hende hjernedød og smatso

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip