Topholdet Vendsyssel fortsætter oprustningen

Vendsyssel FF mener det alvorligt i landets næstbedste fodboldrække. Klubben fortsætter nemlig sin oprustning i håbet om at rykke op i Superligaen.

Torsdag meddelte klubben på sin hjemmeside, at den har hentet midtbanespilleren Morten Bertolt på en halvårlig aftale. Han var transferfri, efter kontrakten hos FC Vestsjælland udløb denne sommer.

Han har også erfaring fra FC København, Viborg, Sønderjyske og Lyngby.

- Morten er en god midtbanespiller. Han er kun 30 år og kommer til klubben med rutine fra mange klubber på højeste niveau. Vi tror og håber på, at han vil supplere vores andre dygtige midtbanespillere rigtig fint, siger klubbens sportschef, Jacob Krüger.

Han tilføjer, at aftalen er finansieret af player-invest, hvor nogle af klubbens sponsorer har understreget sit engagement i klubben.

I forvejen tæller Vendsyssel en masse superligaerfaring fra spillere som målmand Jesper Christiansen, Chris Sørensen, Hjalte Bo Nørregaard og Ken Fagerberg.

Det har indtil videre udmøntet sig i en topplacering i 1. division med 13 point for de første fem kampe.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip