Torres redder Chelsea fra fiasko

De forsvarende pokalmestre Chelsea balancerede på randen af en pokalfiasko mod Brentford fra den tredjebedste række, men Fernando Torres' udligning gav storklubben 2-2, og nu venter en omkamp på Stamford Bridge.

Da Harry Forrester 18 minutter før tid udnyttede et straffespark begået af Chelseas keeper Ross Turnbull, begyndte desperationen at brede sig blandt de blåklædte spillere, mens de medrejste fans dårligt kunne få luft af raseri mod den upopulære manager Rafael Benitez.

Mens Fernando Torres leverede en anonym indsats i storklubbens angreb, krævede tilhængerne højlydt indskiftning af den nyligt indkøbte målskytte Demba Ba.

Benitez ventede helt indtil ni minutter før tid med at sætte senegaleseren på banen, men da det endelig skete, vækkede det tilsyneladende Torres, der med en flot afslutning fra kanten af feltet scorede til 2-2 og sørgede dermed for at aflyse pokalsensationen.

Men selv om Chelsea slap fra mødet med League Ones nummer tre med skindet på næsen, var det en alt andet end overbevisende indsats, holdet leverede på den knoldede bane i det vestlige London.

Det var da også hjemmeholdet, der førte ved pausen, efter at centerforwarden Marcello Trotta udnytte en ripost fra Turnbull til at bringe Brentford foran mod slutningen af første halvleg.

Oscar fik udlignet 10 minutter efter pausen, men den dukkert dræbte altså ikke energien hos de undertippede, der gav Chelsea en god gammeldags pokalkamp til sidste sekund.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip