Tottenham fyrer Villas-Boas

André Villas-Boas er efter en række dårlige resultater blevet fyret i Tottenham, meddeler klubben.

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen skal dermed have ny manager.

- Klubben kan meddele, at man er nået frem til en aftale med træner André Villas-Boas om en ophævelse af hans tjenester, står der mandag på Tottenhams hjemmeside.

- Beslutningen er truffet efter gensidig aftale og i alle parters interesse. Vi ønsker André Villas-Boas held og lykke i fremtiden.

Det er endnu uvist, hvem portugisiske Villas-Boas' afløser i Tottenham bliver. Indtil videre overtager den tidligere Tottenham-spiller Tim Sherwood træningen i klubben, mens ledelsen går på managerjagt.

På rygteniveau nævnes danske Michael Laudrup som værende blandt Tottenhams kandidater til managerposten.

Villas-Boas er den tredje Premier League-manager i december, der bliver smidt på porten. I starten af måneden blev hollandske Martin Jol fyret i Fulham. Og søndag mistede Steve Clarke sit job i West Bromwich Albion.

Christian Eriksens klub ligger i øjeblikket på syvendepladsen i Premier League. Og søndag led London-klubben på egen bane et ydmygende 0-5-nederlag til Liverpool.

Det er ikke første gang, at André Villas-Boas oplever at bliver fyret i en Premier League-klub. I marts 2012 fik portugiseren sparket i Chelsea.

Christian Eriksen skiftede fra Ajax til Tottenham i sommer. Og efter en lovende start i klubben, er danskeren - blandt andet på grund af en skade - gledet ud af startopstillingen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip