Træner afslører: Jeg skal træne Holland

Hollands fodboldforbund har ikke sagt noget, men nu siger stjernetræneren Guus Hiddink selv i et interview med den statslige hollandske tv-station NOS, at han overtager landsholdet efter VM i Brasilien.

- Jeg arbejder med KNVB (Hollands fodboldforbund, red.) om at skabe trænerstaben omkring mig. Vi har brug for nogle dage endnu, eller måske et par uger, siger Guus Hiddink til NOS.

Guus Hiddink har tidligere været Hollands landstræner, lige som han har haft landstrænerjob i Sydkorea, Australien, Rusland og Tyrkiet. Han har også været klubtræner i både Chelsea og Real Madrid og senest i den nyrige russiske klub Anzhi Machackala.

- Det bliver en stærk trænergruppe. Jeg er ikke sådan en, der kører på frihjul. Når jeg påtager mig et job, vil jeg gøre mit allerbedste. Ellers kan jeg lige så godt lade være, siger han.

Tidligere hollandske stjernenavne som Jaap Stam, Ruud van Nistelrooy og Giovanni van Bronckhorst er alle blevet sat i forbindelse med Guus Hiddinks nye trænerteam i Holland.

Indtil Hiddink overtager landsholdet, fortsætter han som rådgiver for trænerteamet i den hollandske storklub PSV Eindhoven.

Den nuværende landstræner Louis van Gaal stopper som landstræner efter sommerens VM-slutrunde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip