Tre døde og en savnet i ulykker til vands

En person er lørdag eftermiddag fundet død i Storebælt.

Nogle sejlere, der så en redningsvest flyde rundt i vandet mellem Lundeborg på Fyn og Lohals på Langeland, slog alarm.

En eftersøgning blev sat i værk, og efter knap en time fandt en redningshelikopter en død person i vandet, oplyser Fyns Politi, der ved 14-tiden ikke har yderligere oplysninger om personen.

Dermed har tre personer mistet livet i de danske farvande på et døgn, mens en 25-årig mand fortsat savnes, efter at han fredag aften faldt over bord fra en kano i Brassø ved Silkeborg.

Fredag eftermiddag blev en 79-årig mand fra Frederiksværk-området fundet livløs i vandet ved Stængehus Strand, der ligger mellem Liseleje og Tisvildeleje i Nordsjælland.

Det var livreddere på stranden, der fik bjærget manden i land, efter at strandgæster havde slået alarm. Det lykkedes ikke for den tilkaldte læge at genoplive manden, der blev erklæret død på stranden.

Og ved Blokhus i Nordjylland omkom en 64-årig mand, da han var ude at bade. Han kone slog ved 18-tiden alarm, da manden havde været længe i vandet i forbindelse med en svømmetur.

Knap to timer senere blev han fundet af en redningshelikopter og fløjet til Aalborg Universitetshospital, men hans liv stod ikke til at redde.

Sent fredag aften faldt en 25-årig mand over bord fra en kano i Brassø ved Silkeborg. Han var ude at fiske med en kammerat, da han ved 23-tiden faldt over bord. Kammeraten forsøgte at redde ham, men kunne ikke finde ham i vandet.

Lørdag eftermiddag leder både, dykkere og en helikopter fortsat efter den unge mand i søen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip