Troels Bech: Nederlag til FCN rammer efteråret ind

OB besøgte fredag aften FC Nordsjælland til en stormomsust superligakamp, som fynboerne tabte 0-2.

Nederlaget kommer oven på seneste rundes 4-1-sejr over AGF.

- Efteråret er med dagens kamp og sidste rundes flotte spil blevet rammet ind som et efterår, hvor vi havde et højt topniveau, men var ustabile.

- Det kan jeg godt forstå, hvis man er ærgerlig over, men det matcher meget godt, hvad vi sagde fra sæsonens start, nemlig at vejen til toppen er lang, og det kræver, at vi i første omgang stabiliserer os lidt omkring midten, siger OB-træner Troels Bech.

Fynboerne havde ellers chancerne mod FC Nordsjælland, men igen og igen blev de misbrugt. Det kostede, mener offensivspilleren Rasmus Falk.

- Vi scorede ikke på vores chancer og lukkede et dumt mål ind efter en dødbold tidligt i kampen. Det må vi ikke gøre mod Nordsjælland i hvert fald. Så har jeg selv nogle chancer, hvor jeg kunne have udlignet, siger Falk.

- Det fik vi ikke gjort, og så lukkede de kampen. Det var en tæt kamp, hvor vi til sidst så dumme ud.

Træner Troels Bech er enig i Rasmus Falks udlægning.

- Vi kom til de chancer, vi gerne vil have. I den forstand gik kabalen okay op. Men den gik jo ikke op, når vi ikke scorede på dem, siger Bech.

- Og 2-0-målet, som blev sparket meget godt ind, gjorde en forskel på kampen. Det var efter 2-0-målet, at der kom til at være en forskel på de to hold.

OB overvintrer med 22 point oven på efterårets 18 kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip