Tv-ikon frygter pizzabude

Skrevet af admin

23/05/2014
Skaberen af den populære tv-serie Family Guy, Seth MacFarlane, har aldrig været bange for at provokere og gøre grin med andre. Og hans mange provokationer har åbenbart gjort den 40-årige amerikaner lidt paranoid.I hvert fald er han bange for at bestille en pizza, fordi han frygter, at pizzabuddet er en utilfreds fan, skriver Female First.- Jeg bliver meget nervøs, når jeg ringer for at bestille en pizza. Hvis personen i den anden ende genkender min stemme og ikke kan lide "Family Guy", så sker der frygtelige ting med min mad, siger den sjove tv-producer i et interview med Ellen DeGeneres.Og derfor laver han altid sin karakteristiske stemme om, hver gang han ringer til det lokale pizzeria.- Jeg taler med en skinger hvisken, så min stemme ikke kan blive genkendt. Laver jeg en stemme, der ikke lyder som min egen, betyder det, at der ikke sker noget med min mad, siger MacFarlane.Dog er "Family Guy"-skaberens frygt måske ikke helt ubegrundet. Han har nemlig på nærmest grotesk upassende vis gjort grin med både asiater, sorte, homoseksuelle og stort set alle andre befolkningsgrupper i løbet af komedieseriens 15-årige levetid.Newspaq

Dagens topnyheder

Skaberen af den populære tv-serie Family Guy, Seth MacFarlane, har aldrig været bange for at provokere og gøre grin med andre. Og hans mange provokationer har åbenbart gjort den 40-årige amerikaner lidt paranoid.

I hvert fald er han bange for at bestille en pizza, fordi han frygter, at pizzabuddet er en utilfreds fan, skriver Female First.

- Jeg bliver meget nervøs, når jeg ringer for at bestille en pizza. Hvis personen i den anden ende genkender min stemme og ikke kan lide "Family Guy", så sker der frygtelige ting med min mad, siger den sjove tv-producer i et interview med Ellen DeGeneres.

Og derfor laver han altid sin karakteristiske stemme om, hver gang han ringer til det lokale pizzeria.

- Jeg taler med en skinger hvisken, så min stemme ikke kan blive genkendt. Laver jeg en stemme, der ikke lyder som min egen, betyder det, at der ikke sker noget med min mad, siger MacFarlane.

Dog er "Family Guy"-skaberens frygt måske ikke helt ubegrundet. Han har nemlig på nærmest grotesk upassende vis gjort grin med både asiater, sorte, homoseksuelle og stort set alle andre befolkningsgrupper i løbet af komedieseriens 15-årige levetid.

Newspaq