U21-landsholdet skal på vintertur til Tyrkiet

Mens der til landstræner Morten Olsens ærgrelse ikke bliver nogen vinterrejse for ligalandsholdet, er DBU til gengæld klar til at punge ud til U21-mandskabet.

Træner Jess Thorup kan ligesom sidste år se frem til en tur til Belek i Tyrkiet, hvor holdet skal opholde sig 19.-28. januar 2015.

Men turen skal i første omgang ikke bruges som forberedelse til næste sommers EM-slutrunde i Tjekkiet.

Thorup skal i stedet kigge frem mod næste EM-kvalifikation og vil derfor udtage en 20-mands-trup fra den kommende U21-årgang, der er født efter 1. januar 1994.

- Jeg er rigtig glad for, at vi igen i år har mulighed for at tage på træningstur. Sidste år gav den et stort udbytte, og igen får jeg en god mulighed for at se spillere an til det nye U21-landshold, inden deres kvalifikation starter, siger Jess Thorup til DBU's hjemmeside.

Han understreger dog, at selv om turen primært er en investering i fremtiden, giver den også mulighed for nye folk til at trænge sig på til EM-truppen.

- Det gør bare turen endnu mere værdifuld, siger han.

- Det er en rigtig god mulighed for at træne med spillerne over en længere periode på 10 dage med to kampe, hvor mange andre spillere ligeledes er igennem et hårdt træningsforløb i klubberne, siger Jess Thorup.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip