Uheld sikrer Jan Magnussen fjerde sejr i 12-timers-løb

Natten til søndag var Jan Magnussen sammen med holdkammeraterne Antonio Garcia og Ryan Briscoe i Corvette C7-raceren mest stabile og vandt det prestigefulde 12-timers-løb 12 hours of Sebring i Florida.

Det er fjerde gang, at Jan Magnussen vinder løbet, men danskeren har ikke kunnet række armene i vejret siden 2009 på den amerikanske racerbane.

Det var der heller ikke meget, der tydede på med en time tilbage af løbet. Her lå Magnussens racer nummer fire efter en Ferrari og to Porsche-racere.

Uheldene væltede dog ned over konkurrenterne, og pludselig var det Corvetten, som kunne runde det halve døgn af som løbets vinder.

- Vi troede ikke vores egne øjne. Hele teamet jublede. På mindre end 20 minutter var tre konkurrenter sendt til tælling, og så kunne Antonio (Garcia, red.) nærmest cruise sejren hjem, siger en glad Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

- Vi havde store udfordringer med fabriksbilerne fra Porsche. De var konsekvent en tand hurtigere end os, og der var kun én måde at bekæmpe på. Det blev til 12 timer med speederen helt i bund, så vi kunne holde os fremme i feltet, siger Jan Magnussen.

Jan Magnussen og resten af teamet udbygger dermed føringen i GTLM-klassen i det amerikanske Tudor-mesterskab. Magnussens team har vundet sæsonens første to løb.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip