To unge anholdt efter knivstik i København

Politiet har anholdt to unge, der mistænkes for et overfald tidligt søndag morgen, hvor en 28-årig mand blev stukket på en bar på Vester Farimagsgade i København.

Manden blev stukket med flere knivstik og blev straks kørt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han kom på operationsbordet.

Han var efter knivstikkeriet i overhængende livsfare, men efter operationen var hans tilstand stabil.

Ifølge politiet var det "noget værtshusuorden" på Copenhagen Cocktailbar på Vester Farimagsgade nær Vesterport, der udviklede sig og endte i et knivstikkeri.

Politiet fik anmeldelsen omkring klokken syv.

Politiet anholdt i løbet af weekenden to unge mænd på 24 og 19 år, der sammen med en tredje, som politiet endnu ikke kender identiteten på, menes at være gerningsmændene.

De to anholdte er sigtet for drabsforsøg. De blev mandag fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet krævede dem varetægtsfængslet.

Imidlertid ville dommeren i Københavns Dommervagt kun gå med til at opretholde deres anholdelse i tre gange 24 timer. Det betyder, at politiet nu har tre døgn til at prøve at forstærke mistanken mod de to unge, inden der kan gøres et nyt forsøg på at få dem varetægtsfængslet.

Ifølge sigtelsen mod de to unge mænd slog de det 28-årige offer i baghovedet med en ølflaske og en barstol.

Da det lykkedes manden at komme ud på gaden, skal de være fulgt efter ham og slået og sparket ham i hovedet og på kroppen og have stukket ham 10 gange med en kniv i overkroppen og maven.

De to unge nægter sig skyldige.

/ritzau/

 

Dagens Gossip