Utro sangerindes børn spørger til affære

25/07/2014 16:03

admin

Nyheder
Umiddelbart virker det ikke som opskriften på et sundt forhold.LeAnn Rimes og hendes kæreste Eddie Cibrian indledte et forhold, selv om de begge var gift med andre mennesker. Og nu er Cibrians børn begyndt at spørge nysgerrigt ind til den affære, som ødelagde deres forældres ægteskab.- Børnene kom hen til os og spurgte på en helt kølig måde omkring affæren, og Eddie var så ærlig over for dem, som man kan være over for en syvårig og en 11-årig. Eddie fortæller mig altid, hvor meget han elsker mig, og det kan børnene også mærke. Men det er vigtigt ikke at lyve for dem, for de forstår meget mere, end man lige skulle tro, siger 31-årige Rimes til Extra TV ifølge Female First.Parret medvirker begge i et nyt reality-program, som handler om deres liv. Og grunden til, at showet har potentiale til at blive populært, er blandt andet på grund af parrets forholds turbulente begyndelse, som Cibrian heller ikke mener var ideel.- Vi var begge gift, da vi forelskede os i hinanden. Var det den bedste måde at begynde et forhold? Selvfølgelig var det ikke det, men det skete, siger han i traileren til reality-programmet "LeAnn & Eddie".Newspaq

Mest læste i dag

Umiddelbart virker det ikke som opskriften på et sundt forhold.

LeAnn Rimes og hendes kæreste Eddie Cibrian indledte et forhold, selv om de begge var gift med andre mennesker. Og nu er Cibrians børn begyndt at spørge nysgerrigt ind til den affære, som ødelagde deres forældres ægteskab.

- Børnene kom hen til os og spurgte på en helt kølig måde omkring affæren, og Eddie var så ærlig over for dem, som man kan være over for en syvårig og en 11-årig. Eddie fortæller mig altid, hvor meget han elsker mig, og det kan børnene også mærke. Men det er vigtigt ikke at lyve for dem, for de forstår meget mere, end man lige skulle tro, siger 31-årige Rimes til Extra TV ifølge Female First.

Parret medvirker begge i et nyt reality-program, som handler om deres liv. Og grunden til, at showet har potentiale til at blive populært, er blandt andet på grund af parrets forholds turbulente begyndelse, som Cibrian heller ikke mener var ideel.

- Vi var begge gift, da vi forelskede os i hinanden. Var det den bedste måde at begynde et forhold? Selvfølgelig var det ikke det, men det skete, siger han i traileren til reality-programmet "LeAnn & Eddie".

Newspaq