Vejle Boldklub forlænger med sin træner

Traditionsklubben Vejle Boldklub var tæt på at gå konkurs tidligere på efteråret.

Nu er den økonomisk pressede fodboldklub i færd med at samle stumperne, og klubben har torsdag forlænget sin aftale med cheftræner Klebér Saarenpää og hans assistent Søren Vie Clausen.

Trænerne fortsætter sæsonen ud på kontrakter, som udløber 30. juni 2015.

- Til den tid danner vi os et overblik over hele sæsonen og træffer en beslutning om fremtiden, siger sportschef Steen Thychosen i en børsmeddelelse.

Vejle Boldklub var i mange år en fast bestanddel af dansk fodbolds bedste række, men sådan har det ikke været længe, og oprykning synes heller ikke sandsynlig i denne sæson, hvor klubben lige nu - en spillerunde før vinterpausen - er nummer otte i 1. division.

- Vi har været meget tilfredse med holdets præstationer i den sidste del af efteråret. Holdet har optrådt med ny gejst og vist mod til at spille angrebsfodbold, og det var netop, hvad vi efterlyste.

- Vi har hentet to sejre efter gode præstationer mod Fredericia og Horsens, men også i opgørene mod AaB og Viborg så vi den ønskede gejst og gnist fra spillerne. Det håber vi fortsætter i den sidste del af sæsonen, fortsætter Steen Thychosen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip