Verdens dyreste pizza? Teenager fik hævet halvanden million

Den 19-årige waliser Nathaniel Bolwell var sulten og bestilte en pizza til 17.99 pund - cirka 180 kroner - på et takeaway-pizzeria i Newport.

Han nød pizzaen i ro og mag, men ikke nok til, at det kunne lindre det chok, han fik, da han umiddelbart efter tjekkede sin konto. Domino’s pizzeria havde hævet 179.020 britiske pund, svarende til over 1,6 millioner danske kroner.

Det skriver Wales Online.

- Jeg kunne slet ikke tro mine egne øjne. Hvordan kunne banken tillade Domino’s at hæve så mange penge?spørger den meget chokerede, men forhåbentlig mætte, teenager.

- Ikke engang det fineste måltid på den fineste restaurant ville koste noget i nærheden af det, selv hvis jeg tog alle mine venner og  hele min familie med, siger Nathaniel Bolwell.

Waliseren opdagede det drastiske kontoudtog, da et supermarkeds visa-maskine nægtede at lade ham købe sine varer, hvilket fik ham til at gå på sin netbank.

- Jeg troede, jeg havde omkring 400 pund i overskud, men jeg havde et ret stort overtræk, siger Nathaniel Bolwell, som skyndte sig at tage et print af sit kontoudtog og ringe til banken.

Banken gik ind i sagen, og et par dage senere havde Nathaniel Bolwell heldigvis fået sine penge tilbage.

Domino’s har desuden beklaget episoden over for den unge waliser.

 

Dagens Gossip