Verdens lykkeligste folk: Danskerne er mest lykkelige om morgenen

Omkring hver anden dansker betegner sig selv som a-menneske og synes, at morgenen er det mest lykkelige tidspunkt på en typisk hverdag. Det viser en større undersøgelse af danskernes morgenvaner, som IKEA har gennemført blandt 3.283 danskere. 

Det skriver Ikea i en pressemeddelelse.

I IKEAS nye katalog lægges der nemlig særlig vægt på to meget private rum: badeværelset og soveværelset.

LÆS OGSÅ: Sådan viser katte kærlighed til mennesker

Vi er oppe senest kl 6. på en hverdagsmorgen
IKEA har gennemført en større undersøgelse af danskernes vaner om morgenen. Undersøgelsen spørger ind til det, der sker om morgenen, når vi skal have familien på benene, i tøjet, spist af og ud ad døren.

Resultaterne viser blandt andet, at mere end halvdelen af danskerne er oppe senest kl. 6 på en hverdagsmorgen. Men mange kommer ikke ud af fjerene med det samme. Således svarer fire ud af ti, at de snoozer mindst én gang, og en ud af ti snoozer mindst tre gange på en typisk hverdagsmorgen.

Undersøgelsen viser også, at de danskere, der starter dagen meget tidligt, føler, at morgenen og formiddagen er den lykkeligste tid på en almindelig hverdag.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip