Viborg sælger topscorer til Heerenveen

Sidste sæson topscorer i Superligaen, Thomas Dalgaard, skifter til Heerenveen i hollandsk fodbold.

Viborg oplyser på klubbens hjemmeside, at 30-årige Dalgaard har skrevet under på en kontrakt på tre år i Heerenveen.

- Vi er meget stolte af, at vi i Viborg kan sælge en spiller til en klub i en af de større europæiske ligaer.

- Thomas Dalgaard har været en unik spiller for Viborg, der har leveret rigtig mange mål i den tid, han har været i klubben. Han er en spiller med en utrolig træfsikkerhed og et målinstinkt, som man ikke ser hos ret mange spillere, siger Viborgs sportschef, Ole Nielsen, til klubbens hjemmeside.

Til trods for Dalgaards 18 scoringer i sidste sæson, så endte Viborg som nedrykker i Superligaen. Derfor har han selv presset på for at komme væk.

- Jeg har haft en fantastisk tid i Viborg. Det har uden tvivl været de bedste år i min karriere, og selv om nedrykningen i sidste sæson er et skår i glæden, så har hele opholdet i Viborg været en stor personlig succes for mig.

- Jeg har haft et ønske om at prøve noget større, og jeg synes, de seneste tre-fire uger har været meget stressende for mig.

- Det har man måske også kunnet læse i pressen, men jeg er kun et menneske, og jeg har måske sagt nogle dumme ting, som jeg gerne vil undskylde overfor byen og fansene.

- Deres opbakning har betydet meget for min karriere, og Viborg vil altid have en stor plads i mit hjerte, men jeg håber også, at folk forstår, at det her er en drøm, der går i opfyldelse for mig, siger den målfarlige angriber.

/ritzau/

 

Dagens Gossip