Voldsmand stikker handlende ned foran indkøbscenter i USA

Mindst tre personer er døde efter to relaterede voldsepisoder - en uden for et indkøbscenter og en i et nærliggende hus - har fundet sted i byen Taunton 60 kilometer syd for storbyen Boston i USA.

Det første angreb fandt sted i huset kort før klokken 19 lokal tid. Det oplyser politiet i delstaten Massachusetts ifølge Boston Globe.

Fire mennesker blev stukket ned i angrebene, og den formodede gerningsmand blev skudt og dræbt af en betjent i civil ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Natten til onsdag dansk tid er to af ofrene døde.

To ofre blev stukket ned foran indkøbscenteret Silver City Galleria, mens to ofre kort forinden var blevet angrebet i et hus på en nærliggende gade. Det er fortsat uklart, om de to ofre, der er afgået ved døden, var til stede i huset eller foran indkøbscenteret.

Politiet behandler de to sager som relaterede og bekræfter, at der er tale om den samme gerningsmand.

Efter det første angreb var gerningsmanden ifølge politiet kørt galt i sin bil, som han havde kørt ind i en af forretningerne i indkøbscenteret.

Han var derefter begyndt at stikke tilsyneladende tilfældige mennesker ned foran Silver City Galleria.

Vidner fra episoden foran indkøbscenteret siger til tv-stationen WHDH-TV, at folk flygtede fra centeret, og at der blev affyret skud, efter at centeret var blevet evakueret.

Politiet er nu gået i gang med at efterforske motiverne bag angrebene.

- Der er ikke længere nogen trussel mod befolkningen i Taunton. Den mistænktes motiv er stadig uklart, men vi behandler ikke sagen som terrorisme, siger en talsmand for delstatspolitiet i Massachusetts ifølge Reuters.

/ritzau/

 

Dagens Gossip