Voldtægtsdømt må alligevel ikke træne i eksklub

For ni dage siden meddelte fodboldklubben Sheffield United, at den var parat til at lade klubbens tidligere spiller Ched Evans træne i klubben, efter at han havde afsonet en dom for voldtægt.

Siden har kritikken regnet ned over klubben fra den tredjebedste række i England. Faktisk så meget, at klubben nu trækker tilbuddet tilbage.

- Efter meddelelsen fra den 11. november og efter fortsatte og indgående overvejelser, har Sheffield United besluttet at trække tilbuddet tilbage om at lade klubbens tidligere spiller Ched Evans bruge klubbens faciliteter til træning, som det oprindeligt var intentionen, skriver Sheffield United på sin hjemmeside.

25-årige Ched Evans blev i april 2012 idømt fem års fængsel for at have voldtaget en 19-årig kvinde.

Han erkendte at have haft sex med kvinden, men hævdede, at det var foregået frivilligt.

Angriberen var på tidspunktet for domfældelsen topscorer for Sheffield United, og han havde opnået 13 A-landskampe for Wales.

Ched Evans blev løsladt i oktober i år, og den engelske spillerforening bad Sheffield United om at lade ham træne på klubbens anlæg.

Det sagde klubben i første omgang ja til, hvilket udløste en mediestorm og trusler fra sponsorer, der ville trække sig, hvis klubben hyrede Ched Evans.

/ritzau/

 

Dagens Gossip