Vovede stjerner i kilt på den røde løber

Skrevet af admin

09/11/2014
Normalt er det modetøj og designervarer, de kendte klæder sig i, når de skal en tur ned ad den røde løber og vise sig frem for hele verden.Men ved MTV's store prisshow, Europe Music Awards, der finder sted søndag aften i Glasgow, havde flere kendisser valgt at tage et par skotske traditioner til sig. Således dukkede både skuespilleren David Hasselhoff og musikeren Redfoo valgt at klæde sig i kilt.- Det er min første gang i kilt som voksen. Det føles virkelig dejligt og meget frit. For en gangs skyld kan jeg nemt gøre noget ved det, hvis det bliver for varmt dernede, fortalte Redfoo før showet.Men også en anden skotsk tradition havde fundet vej til den røde løber.Flere kendisser havde på aftenen også en lille rød valmue-badge på - et symbol for mindedagen for faldne soldater i de to verdenskrige. Mindedagen falder nemlig i år sammen med den europæiske musikfest.Showet bliver sendt direkte på MTV.Newspaq

Dagens topnyheder

Normalt er det modetøj og designervarer, de kendte klæder sig i, når de skal en tur ned ad den røde løber og vise sig frem for hele verden.

Men ved MTV's store prisshow, Europe Music Awards, der finder sted søndag aften i Glasgow, havde flere kendisser valgt at tage et par skotske traditioner til sig. Således dukkede både skuespilleren David Hasselhoff og musikeren Redfoo valgt at klæde sig i kilt.

- Det er min første gang i kilt som voksen. Det føles virkelig dejligt og meget frit. For en gangs skyld kan jeg nemt gøre noget ved det, hvis det bliver for varmt dernede, fortalte Redfoo før showet.

Men også en anden skotsk tradition havde fundet vej til den røde løber.

Flere kendisser havde på aftenen også en lille rød valmue-badge på - et symbol for mindedagen for faldne soldater i de to verdenskrige. Mindedagen falder nemlig i år sammen med den europæiske musikfest.

Showet bliver sendt direkte på MTV.

Newspaq