Wenger efter kollaps: Troede arbejdet var gjort

3-0 førte Arsenal, da hjemmekampen mod Anderlecht i Champions League rundede en time. Men en halv time senere havde belgierne begået et sensationelt comeback og fået 3-3.

Det irriterede Arsenals franske manager, Arsène Wenger.

- Resultatet er meget skuffende. Vi mistede koncentrationen, fordi vi troede, at arbejdet var gjort. Vi så trætte ud og vandt ikke længere duellerne. Defensivt var vi svage hele kampen, siger Wenger til Uefa.com.

På trods af kollapset skal Arsenal dog dumme sig meget for at ikke følge Dortmund videre til 1/8-finalerne fra gruppe D.

Holdet behøver blot ét point i de sidste to kampe for at avancere.

Anderlecht må formentlig slås med Galatasaray om tredjepladsen, der giver adgang til forårets Europa League.

I det spil står belgierne bedst efter det store comeback i London. Det var Anthony Vanden Borre, som satte Anderlecht i gang med to reduceringer.

- Det er et fantastisk resultat, særligt efter at have været bagud med 0-3. Det var stort at score to gange, men jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt, siger Anthony Vanden Borre.

Anderlecht har to point, mens Galatasaray efter 1-4 mod Dortmund har et point. Dortmund ligner en gruppevinder med 12 point for de første fire kampe.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip