Wozniacki: Coaching i grand slams vil løfte niveauet

Caroline Wozniacki kunne formentlig godt have brugt et råd eller to undervejs fra træner Piotr Wozniacki, da hun i torsdagens kamp i anden runde i Wimbledon smed en føring på 5-1 i andet sæt og kom bagud 5-6 mod tjekken Denisa Allertova.

Ved WTA-turneringer kan træneren komme på banen og coache sin spiller ved et sidebytte en gang i hvert sæt, men det tillades ikke i de fire grand slam-turneringer. På mændenes tour tillades det slet ikke.

Wozniacki er en af de spillere, der ofte benytter sig af et trænerbesøg midt i sættet, og hun mener, at det også bør være en del af kampene på grand slam-niveau.

- Når man ser på alle andre sportsgrene, er det tilladt at coache. Jeg kender i hvert fald ikke nogle sportsgrene, hvor man ikke må.

- I den sidste ende vil det kun give kampene en højere standard. Jeg kan i hvert fald ikke se, hvorfor det ikke skulle tillades. Men igen, det er traditioner, der kommer i spil.

- Jeg tror bare, at tilskuerne og alle andre ønsker, at der bliver spillet på det højst mulige niveau, siger Caroline Wozniacki.

Hun vandt den føromtalte kamp 6-1, 7-6 og er foreløbigt klar til tredje runde i Wimbledon. Her skal hun lørdag møde den 31.-seedede italiener, Camila Giorgi.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip