Wozniacki skal have tidligere spansk es som træner

Caroline Wozniacki skal frem mod French Open have hjælp af den tidligere spanske topspiller Arantxa Sanchez-Vicario.

Danskerens far og træner, Piotr Wozniacki, oplyser til TV2 Sport, at den 43-årige spanier skal være træner for den tidligere verdensetter i forbindelse med grussæsonen.

- Arantxa skal være med os i de kommende turneringer som Rom og Madrid, og hun kommer også til at træne med Caroline imellem turneringerne i Monaco.

- Aftalen løber frem til French Open, og hvis alt er godt derefter, fortsætter vi, siger Piotr Wozniacki til TV2 Sport.

Den 24-årige dansker har tidligere arbejdet med trænere som Michael Mortensen og Thomas Högstedt, men hver gang er hun efter kort tid vendt tilbage til sin far.

Nu forsøger Wozniacki igen med en ny træner i jagten på karrierens første triumf i en grand slam-turnering.

Arantxa Sanchez-Vicario var i 1980'erne og 1990'erne en af de mest dominerende grusspillere på WTA Touren med tre sejre ved French Open. En enkelt gang vandt hun også US Open.

- Det er vigtigt for os, at hun selv har spillet på højeste niveau, og at det ikke er så længe siden hun har spillet. Hun kender til det niveau, der bliver spillet på i dag, siger Piotr Wozniacki om spanieren.

French Open bliver spillet fra den 24. maj og to uger frem. Efter turneringen i Paris begynder græssæsonen, der har Wimbledon midt på sommeren som det store højdepunkt.

Caroline Wozniacki har i løbet af karrieren vundet 23 titler på WTA Touren. De bedste resultater i grand slam-sammenhæng har danskeren opnået ved US Open, hvor hun i 2009 og 2014 nåede frem til finalen.

Wozniacki, der aktuelt indtager femtepladsen på verdensranglisten, var indtil for tre år siden nummer et i verden.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip