Zohore på plads i OB: Et springbræt til U21-EM

Den 21-årige angriber Kenneth Zohore skal frem til sommer spille for OB i Danmarks bedste fodboldrække.

Den fynske bundklub har givet Zohore en kontrakt af et halvt års varighed.

- Vi har skrevet for et halvt år til at starte med, så vi kan se hinanden godt an, og for mit vedkommende bliver det godt at komme til en god klub, som jeg forhåbentlig kan hjælpe fremad i tabellen.

- Og så håber jeg selvfølgelig at spille mig til en plads ved sommerens U21-EM, som er et stort mål for mig, siger Kenneth Zohore i en pressemeddelelse.

Den unge angriber blev for tre år siden solgt fra FC København til italienske Fiorentina.

Zohore er flere gange blevet lejet ud. Sidste år var han en tur i Brøndby, inden han i efteråret optrådte for IFK Göteborg i Sverige.

- Jeg er glad for at kunne starte forfra efter en kontrakt i Italien, hvor jeg følte mig lidt låst. Jeg glæder mig til at komme til en klub, som, jeg tror, passer godt til min spillestil og mine styrker i forhold til hurtighed, fysisk styrke og gode dybdeløb, siger angriberen.

OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, har nu forstærket den fynske trup med to angribere i vinterens transfervindue, hvor også Heerenveens Thomas Dalgaard er kommet til på en lejeaftale.

- Kenneth er en spiller med en fantastisk fysik. Han er stadig kun 21 år, men har allerede prøvet en masse i sin karriere.

- Med en U21-slutrunde til sommer er han stærkt motiveret for at vise, at han skal være med i den danske trup, og vi glæder os til, at OB får glæde og gavn af den energi og af den fysik, han altid er garant for at levere.

- Vi ser ham som en spiller, der giver os nogle nye spændende offensive muligheder, siger Jesper Hansen.

Kenneth Zohore er en fast del af det danske U21-landshold, der til juni skal deltage ved EM i Tjekkiet.

OB ligger tredjesidst i Alka Superligaen, der genoptages den 20. februar.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip