Forside Opskrifter Disse skønne daddelkugler er et sundt alternativ til marcipan og...

Disse skønne daddelkugler er et sundt alternativ til marcipan og nougat

Disse skønne daddelkugler er et sundt alternativ til marcipan og nougat

Et frisk pust til juleslikket

Lige nu læser andre

Daddel-græskarkugler

Hvad enten du har brug for lidt sundere sødt til aftenkaffen eller til en sød godbid i madpakken, så er disse nemme daddel-græskarkugler sagen!

 

Til mange daddel-græskarkugler

Læs også

150g bagt og most græskar fx Hokkaido græskar

125g udstenede dadler

75g mandler

75g valnødder

50g revet kokosmel

4 spsk. ahornsirup

1 stor spsk. Pumpkin Pie Spice (link)

¼ tsk. havsalt

 

Kombiner alle ingredienserne i en foodprocessor eller stærk blender og blend ingredienserne sammen til en klæg formbar dej. Smag dejen til.

Foto: Sabine Murati

 

Foto: Sabine Murati

Tril dejen til små mundrette kugler.

Foto: Sabine Murati

Daddel-græskarkuglerne kan opbevares en uges tid på køl eller fryses ned for længere holdbarhed.

 

Sabine Murati er uddannet naturopath i biologisk medicin fra Institut for Biologisk Medicin. Hun er bosat i Canada og blogger om stenalderkost og sundhed på www.mypaleopantry.com.

 

Læs også

Fandt du artiklen spændende? Del den her Del artiklen: