Jakob Ellemann-Jensen deler stor nyhed: "Jeg har det fantastisk"

Skrevet af Kamille Isaksen

18/03/2024
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Den tidligere formand har netop delt et lykkebringende opslag.

Mest læste i dag

De seneste par år har været noget af en rutsjebanetur for den tidligere leder af Venstre samt forsvars- og økonomiminister Jakob Ellemann-Jensen. 

På sin instagram har han netop annonceret en glædelig privat nyhed. Ved en alder af 50 år er Jakob Ellemann-Jensen blevet far for fjerde gang, hvilket han stolt har delt med offentligheden. 

I et hjertevarmt opslag på Instagram, afslørede Jakob Ellemann-Jensen ankomsten af familiens nyeste medlem: en sund og stærk dreng, født i tirsdags. Han udtrykker sin glæde og taknemmelighed over familiens nyeste tilføjelse med ordene: "Mange taler om, at der fødes for få børn i Danmark. Jeg er og bliver en løsningernes mand! Nu med titel som far til fire." Han fortsætter med at forsikre, at både den nyfødte, moderen, de ældre søskende, og han selv trives fremragende.

Denne personlige milepæl kommer efter Jakob Ellemann-Jensens beslutning om at trække sig tilbage fra politik, en beslutning drevet af ønsket om at genfinde balancen efter en periode præget af politisk tumult, personlig stress og offentlig kritik. Hans afgang fra politik markerede enden på en betydningsfuld karriere, men også begyndelsen på et nyt kapitel i hans liv.

Efter at have forladt den politiske arena, har Jakob Ellemann-Jensen ikke ligget på den lade side. Han har taget hul på et nyt erhvervseventyr som medvært på en podcast fra Podimo, hvor han bidrager på deltid samtidig med, at han nu også navigerer i livet som far til fire.

Du kan se opslaget her: