Perlerække af danske bands med til at hylde islandsk festival

Foto: Scarlett Pleasure / PR

Iceland Airwaves 20-års jubilæum skal fejres med stil. Den islandske festival i Reykjavík har derfor valgt at tilføje nye navne til dets musikprogram – heriblandt en masse danske musikere.

Scarlet Pleasure og AV AV AV  er nu ikke de eneste danske bands, som skal af sted til den islandske musikfestival Iceland Airwaves, som er sponsoreret af Icelandair. Det netop offentliggjorte musik line-up viser nemlig, at også Total Hip Replacement, Zaar og Off Bloom kommer til at joine dem. De danske navne vil dog kun være en lille del af det meget store musikprogram, da den islandske supergruppe Team Dreams (Sin Fang, Sóley & Örvar Smárason), de forhenværende punkere Fufanu, enmandsdynamoen Cola Boyy (US), den elektroniske duo The Rhythm Method (UK) og mange flere også vil være til stede for at fejre festivalens to årtier på bagen. 

Airwaves vil finde sted den 7.-10. november 2018 i Reykjavík og vil byde på 240 koncerter med kunstnere fra 25 lande, hvilket gør den 20. udgave til den største nogensinde.  

Udover at inkludere anerkendte bands, som Team Dreams, har Airwaves også oprustet med nogle friske perler, herunder det højtfeterede en-mands groove show, Cola Boyy (US) og den britiske elektroniske duo, The Rhythm Method, i forbindelse med den særlige festaften. 

Samtidig har Airwaves valgt at genskabe det første festivals line-up med reformationen af bandsne Toy Machine, Dead Sea Apple og Carpet, som alle kommer til at spille i denne særlige 2018-udgave. Den legendariske lokale Dr. Spock vil også deltage sammen med de føromtalte og meget populære Fufanu, de radio-aktuelle ClubDub og den nye hiphop-stjerne, Herra Hnetusmjör.

 

Dagens Gossip