OL-vinder Michael Damgaard forlænger med Magdeburg

Håndboldlandsholdspilleren Michael Damgaard har styr på sin fremtid mindst to år frem.

Onsdag meddeler hans tyske klub, SC Magdeburg, på sin hjemmeside, at den har forlænget et år med danskeren, så kontrakten nu gælder frem til sommeren 2018 i stedet for 2017.

Michael Damgaard, der netop har været med til at vinde OL-guld med Danmark i Rio, har en enkelt sæson på bagen hos Magdeburg, efter han i 2015 skiftede fra Team Tvis Holstebro.

Damgaard erklærer sig "meget glad" for forlængelsen.

- Allerede i min første sæson var vi i stand til at fejre en stor titel med pokalsejren. Jeg har det også godt her med familien. Magdeburg er blevet mit nye hjem.

- Jeg vil tage flere skridt med klubben. Der er stadig meget potentiale i klubben, og det vil jeg være med til at forløse de kommende år, siger Damgaard til klubbens hjemmeside.

I den forgangne sæson sluttede Damgaard og co. på en ottendeplads i Bundesligaen. Ambitionen er at gøre det bedre i den kommende sæson.

I dette forår kvalificerede klubben sig til de europæiske turneringer ved at vinde pokalturneringen.

- Sæsonens mål er at kvalificere os til Europa igen. Det er selvfølgelig relativt, men vi vil gerne forbedre os sammenlignet med sidste sæson og kæmpe med om femte-sjettepladsen, siger sportsdirektør Steffen Stiebler ifølge dpa.

Den 26-årige venstreback Michael Damgaard har været inde omkring landsholdet de seneste par år, men han har dog i store perioder stået i skyggen af PSG-stjernen Mikkel Hansen, der spiller samme position.

/ritzau/

 

Dagens Gossip