5 advarselstegn på at du dater en psykopat

Ane Sørensen

365 uger siden

|

20/07/2017
Sex og samliv
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Ifølge en britisk psykolog er der en række signaler, der måske bør få dine alarmklokker til at ringe, når du dater en ny fyr.

Dagens topnyheder

Der er mange ting at tage stilling til, når du lige er begyndt at date en ny person. 

Har I de samme værdier? Fungerer kemien imellem jer? Og hvad er det egentlig for et menneske, som du sidder over for? Ifølge psykologen Perpetua Neo er der en række faresignaler, som kan være tegn på, at din date er en psykopat.

Det skriver britiske Metro.

1. Din date bombarderer dig straks med kærlighed.
Hvis din date lægger ud med vilde kærlighedserklæringer og store armbevægelser, så kan det være et tegn på, at vedkommende er psykopat. Ifølge Perpetua Neo kan det være et kendetegn ved psykopater, at de sjældent spilder tiden, men springer lige til sagen, for at holde på dig.

Så hvis din date taler om børnebørn, sjælevenner eller ægteskab på jeres første date, så skal du måske være lidt varsom.

2. Din date er fascinerende, men giver ikke meget mening.
Psykopater har ry for ofte at virke som nogle meget interessante, fascinerende og ikke mindst charmerende mennesker. Men ifølge Perpetua Neo kan det, de siger virke en smule mærkværdigt og uden mening.

3. Din date er nøjeregnende.
En god tommelfingerregel på en date er at observere, hvordan din date opfører sig over for andre mennesker. Det kan for eksempel være et godt tegn, hvis vedkommende er flink over for ekspedienten.

Men hvis han eller hun foreslår at give drikkepenge, så I får en bedre service næste gang, kan det afsløre en manipulerende natur.

4. Din date tester dig.
Hvis din date siger noget kontroversielt, kan det være et forsøg på at teste dig, hvilket ifølge Perpetua Neo kan være et psykopatisk træk. Det kan for eksempel være noget racistisk eller sexistisk. Hvis du reagerer på udsagnet, vil vedkommende måske sige, at du er for følsom.

5. Din date søger medlidenhed.
Ifølge Perpetua Neo vil en psykopat ofte have tendens til at ville vække din sympati for dem. Måske fortæller han eller hun dig historier, som skal få dig til at have ondt af dem. 

Amanda fik foretaget skønhedsoperation: Blev forfærdet, da hun så brystet i armhulen