Nej tak! Over en tredjedel af kvinder hader denne sexstilling

Foto: Shutterstock

Hele 39 procent af en række adspurgte kvinder rynker på næsen af én bestemt sexstilling.

Det er et spørgsmål om smag og behag (og nogen gange smidighed), hvilke sexstillinger man foretrækker i dobbeltsengen.

Mens nogle er mest til missionær, er andre vilde med ‘doggystyle’ (bagfra) eller i ske.

En anden populær sexstilling er uden tvivl ‘cowgirl’ - altså kvinden øverst - en stilling som hitter hos begge køn - men kun hvis kvinden vender den rigtige vej. Det skriver Daily Star.

Læs også

Ups! Mor var taget med sin datter på hospitalet, da røntgenfoto afslørede pinlig hemmelighed

For mens rigtig mange mænd finder den omvendte udgave - altså reverse cowgirl - både fræk og afvekslende, så er kvinder ikke nær så positiv stemt for at sidde øverst med ryggen til deres partner.

Det viser en rundspørge som Daily Star har foretaget blandt 1.111 kvinder.

Her svarer 39 procent, altså over en tredjedel, at de ikke bryder sig om at være øverst, med mindre de kan kigge deres partner i øjnene.

Læs også

Tidligere landsholdsstjerne indrømmer: ‘Jeg var fuld under min kones fødsel’

Dermed er reverse cowgirl den mindst attraktive sexstilling blandt de adspurgte kvinder, mens doggystyle kommer lige i hælene på en 2. sidsteplads.

Sjovt nok blev doggystyle udråbt til Englands favoritstilling i en lignende undersøgelse sidste år, men da denne meningsmåling gjalt både mænd og kvinder, så er det ikke svært at regne ud, at denne stilling er nummer et hos britiske mænd og ikke hos britiske kvinder.

Et nyligt studiet, foretaget af kondom-virksomheden Skyn Condoms, viser imidlertid, at kvinder til gengæld foretrækker en god gammel kending.

Læs også

- Jeg hadede at være gravid: Ærlig Sofie Linde vil bryde tabu

For blandt 2.827 kvinder i alderen 18-34 år var missionærstillingen en klar nummer et, og ifølge flere eksperter er det da også denne stilling, som fleste kvinder får tilfredsstillelse ud af. 

Blandt andet lagde de adspurgte kvinder i undersøgelsen vægt på, at de gemmen missionærstilling kunne være helt tætte og intime med deres partner.

 

Dagens Gossip