Dansk atlet vil dræne bookmaker med viral video

Foto: Michelle Vesterby

Den danske triatlet Michelle Vesterby vil lave virale videoer, der forebygger børneulykker. Lykkes det, donerer hendes sponsor op til 1 millioner kroner til hendes indsamling til Børneulykkesfonden.

Triatlet Michelle Vesterby bestiger til januar Afrikas højeste bjerg til fordel for Børneulykkesfonden. For at kickstarte sin indsamling og forebygge børneulykker kaster hun sig nu ud i videoer med ekspert-råd. Og de kan vise sig at være guld værd for den gode sag.  Michelles sponsor LeoVegas Sport donerer således op til én million kroner til indsamlingen – hvis videoerne går viralt på Facebook. Helt konkret donerer LeoVegas Sport to kroner per like og fem kroner per deling af videoerne. Michelle Vesterby er selv lidt overrasket over muligheden. 

”Jeg fik nævnt, at jeg kunne samle en million kroner ind på den her måde, og den udfordring var LeoVegas med på. Jeg har ikke spurgt, hvilke odds de sætter på min succes. Men hvis det lykkes, er det jo godt for alle,” siger Michelle Vesterby, der vandt KMD Ironman Copenhagen i år.

Indsamlingen og videoerne er en del af Climb for Charity. Det er et velgørenhedsprojekt, hvor grupper af danskere bestiger Kilimanjaro og samler midler ind til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. En millioner kroner vil det være den største enkeltstående donation i projektets historie.

De to videoer er lavet sammen med instruktør hos Hovedstadens Beredskab Chris Garfort, som også deltager i Climb for Charity til januar. I videoerne giver Chris gode råd mod børneulykker, så længe Michelle kan gentage sin træningsøvelser. Derfor har de også fået titlen ’Sikkerhedstræning’.   

Den første video er lige lagt op på Michelle Vesterbys Facebook-profil. Den næste følger i slutningen af december. Delinger og likes udløser penge, indtil Michelle forhåbentligt når toppen af Kilimanjaro i slutningen af januar.

Michelle Vesterby har knap 40.000 følgere på Facebook og 37.000 på Instagram. Den mest populære af hendes videoer på Facebook er set 108.000 gange, har 248 delinger og 2300 reaktioner.   

Om Michelle Vesterby
34-årig triatlet fra Fyn. Vandt tidligere i år KMD Ironman Copenhagen. Blev nummer fire ved VM i 2015 og nummer seks i fjor. I år var håbet en podieplads på Hawaii, men Michelle blev syg under løbet og måtte udgå. Ved årets sidste løb i Arizona fik hun en fjerde plads. Sammen med Hans Kongelige Højhed Kronprinsen er hun prorektor for Multisport VM 2018 på Fyn.  

Climb for Charity er et velgørenhedsprojekt, hvor flere dedikerede og engagerede mennesker sammen bestiger et bjerg og samler midler ind til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde.

Om Climb for Charity 
Jesper Kramer og Henrik Uth fik ideen i 2015. De ville gerne skabe en opmærksomhed omkring Børneulykkesfonden og arbejdet for øget børnesikkerhed i Danmark. De var opsatte på, at der skulle nogle fysisk udfordrende aktiviteter til for at kunne sætte fokus på vigtigheden af børns fysiske udfoldelser. Valget faldt på bjergbestigning. Det blev til "Climb for Charity", hvor flere kendte danskere, dygtige erhvervsfolk, private personer og en bred vifte af virksomheder deltager aktivt for at samle penge ind til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip