Der er håb for dem med høje tindinger: Nyt vidundermiddel mod hårtab

Foto: Hairlust

Alt håb er ikke ude, hvis du har høje tindinger. Det er nemlig lykkedes en amerikansk virksomhed at udvikle et stof, der måske bliver det første vidundermiddel til hårtab.

Allerede eksisterende middel mod hårtab - HairLust
Blandt flere produkter findes HairLust™, som er et prisnomineret dansk middel mod hårtab, der er baseret på en speciel formular af næringsstoffer, mineraler og vitaminer mod hårtab. HairLust™ Men er udviklet for mænd med høje tindinger og forebygger hårtab og tyndt hår på bedste vis baseret på den nuværende forskning inden for hårtab.

Det amerikanske forskningsselskab Samumed har for nyligt afsluttet et forsøg med et stof mod hårtab, som hedder SM04554, der er designet til at behandle skaldethed hos mænd. Det er dog ikke blevet godkendt til kommercielt brug endnu. Udsigten for stoffet ser dog lovende ud, og det har muligheder for at blive det første vidundermiddel mod hårtab ifølge forskere, men ikke i den nærmeste fremtid.

Køb det rette middel mod hårtab
Hvis man allerede indtager de rigtige fødevarer, der indeholder de rigtige vitaminer, skulle dette være nok for en sund hårvækst. Det er dog de færreste, som får de essentielle vitaminer, mineraler og næringsstoffer gennem kosten. Derfor påvirkes stort set alle mænd og deres hårs vækstcyklus negativt. HairLust™ fungerer derfor rigtig godt som et middel mod hårtab ved at nære hårcellerne og hovedbunden med de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som mænd typisk har et mangel af.

Du kan købe HairLust™ Men middel mod hårtab her.

En bøtte af HairLust™ Men indeholder 60 kapsler og rækker til 1 måneds brug. Man skal blot tage 1-2 kapsler om dagen for at opnå de optimale resultater. Det anbefales at tage kosttilskuddet i 3 måneder for optimal effekt.

Bekræftet virkning af middel mod hårtab
Fordi biotin, silica, zink, selen, folsyre, vitamin b12, niacin blandt andre, som HairLust™ Men indeholder, har vist ved flere forskningsforsøg at hjælpe håret med at nå sit fulde vækstpotentiale, kan HairLust™ hjælpe med at maksimere hårets vækst.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip