Her er 15 interessante fakta om den portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo

Foto: Shutterstock

Den portugisisk fodboldsuperstjerne Cristiano Ronaldo er en af de mest berømte fodboldspillere i verden.

Til trods for at han har været i offentlighedens søgelys i mange år, så er der stadig nogle fakta om stjerne, som de fleste mennesker ikke kender. Her har vi samlet 15 fakta, som du sandsynligvis ikke vidste om Cristiano Ronaldo.

Ronaldo er ikke hans efternavn
Cristiano Ronaldos fulde navn er Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro. Vi kan ikke bebrejde ham for at forkorte den. Det er noget af en mundfuld!

Han blev opkaldt efter en amerikansk præsident
Ronaldos far var en stor fan af Ronald Reagan, så han opkaldte sin søn efter ham. Derfra fik han ‘Ronaldo’

Cristiano Ronaldo kan være meget følelsesladet
Ronaldos kælenavn som barn var efter sigende ‘græde baby’ fordi han var meget følsom som et barn. Når han spillede fodbold som barn og passede bolden til holdkammerater, hvis de ikke scorede‚ så blev hans kaldt ‘græde baby’ på grund af sine stærke reaktioner.

Blev bortvist fra skolen
Ronaldo kastede en stol på sin lærer og blev han bortvist fra skolen i meget ung alder - blot 14 år gammel. Det viste sig at være held i uheld. Uden skole blev han tvunget til at fokusere på fodbold.

Cristiano har et ‘galoperende hjerte’
Da Ronaldo var 15 år gammel blev han diagnosticeret med hurtig hjerterytme. Han fik en operation, som gjorde det muligt for at fortsætte med at spille fodbold. 

Kan hoppe seriøst højt
Når Ronaldo hopper, så svarer det til 5G (G-force). Det er fem gange så hurtigt som en gepard i fuld fart. Manden har helt utrolige benkræfter! Se videoen herunder:

Cristiano Ronaldo - Craziest Jumps Ever HD

Sparker som en kanon
Ronaldo kan ikke blot hoppe højt, men kan også sparke voldsomt hårdt. Han har skadet flere fans med sit spark, som har brækket håndled og sågar en næse.

Byggede museum til sine fans
I 2013 gav Ronaldo folket hvad de gerne ville have og åbnede sit eget museum. Museet ligger i Funchal, Portugal og kaldes ‘Museu CR7’. Besøgende kan se hans trofæer og en voksfigur af ham selv i original størrelse.

Ingen tatoveringer
I modsætning til mange kendte sportsstjerner og atleter, så har Ronaldo ikke har en enkelt tatovering på sin krop. Han har fravalgt tatoveringer, så han forsat kan donere blod med jævne mellemrum. mellemrum.

Cristiano Ronaldo højde
CR7 er 1,85 meter høj.

Hvor meget tjener Ronaldo
Han tjener 2.500.000 kroner om UGEN.

Cristiano Ronaldo kæreste
Det er altid et varmt emne, når det kommer til Ronaldo’s forhold til kvinder. Senest er blevet set med fitness modellen Cassandre Davis. Tidligere dannede han par med supermodellen Irina Shayk.

Tilbud til Sportmaster

 

Dagens Gossip