5 tegn på, at du stadig har følelser for din eks

Foto: Følelser for ekskæreste / Shutterstock

Kan du ikke få ekskæresten ud af hovedet? Her er fem tegn på, at det er fordi, du stadig er helt vild med ham.

Dagens.dk har lavet en liste, som du kan nærlæse, hvis du ikke er sikker på, om du stadig har følelser på spil over for din ekskæreste

Se den her:

1. Du mister konstant tidsfornemmelsen, fordi du dagdrømmer hele tiden
Hvad, er der lige gået fem minutter? Hvad er der lige sket?
Nå ja - du tænkte på ham. Igen. Det sker. Meget oftere end det burde.
Du falder i staver, og tænker på, hvad der ville ske, hvis du pludselig løb ind i ham på gaden, i supermarkedet, i biografen, i parken. Men den slags sker altså kun på film.

2. Du tager dig selv i hele tiden at gå ned på jeres fælles yndlings-kaffested for at støde ind i ham
Det er DIT kaffested, siger du til dig selv.  Du kommer der jo hver tirsdag og torsdag eftermiddag. Men en gang dumpede du ind i HAM, da du kom forbi caféen på en onsdag. Og siden har du været der hver eneste onsdag.

3. Du tager på HANS yndlingsbar i weekenden
Jubii, i aften skal du ud med pigerne. Genial undskyldning for at slå et smut forbi et par barer - inklusive hans yndlings. Du håber at møde ham der, og i mellemtiden, tænker du, kan du jo bare more dig med veninderne. Men bare for en sikkerheds skyld tager du dit pæneste tøj på. Hvem ved, måske er han der.

4. Du opdager, at du nævner hans navn i langt flere samtaler, end du burde
Han er i dit hoved døgnet rundt, på godt og ondt. Og hvem snakker ikke meget om det, der ligger dem mest på sinde? Du lægger ikke engang rigtigt mærke til, hvor meget, du snakker om ham. Men det gør du. Hele tiden

5. Du prøver at hade ham, men du kan ikke
Måske har I været igennem en masse både gode og dårlige ting sammen. Måske var I bare sammen et par måneder.
Uanset hvad, så siger din mavefornemmelse: “Jeg fortjener bedre end ham” Men stopper det dig i at være vild med ham? Nej, overhovedet ikke.
Dine venner har også forsøgt at overbevise dig om, at du er for god ham, men uden held. For du lytter til hjertet, ikke din fornuft.

 

Dagens Gossip