Kendt skuespiller droppede denne ene ting og tabte 19 kilo

Det var ikke meget, der skulle ændres for den 35-årige skuespiller, før hun tabte næsten 20 kilo. Hun fjernede bare en enkelt ting fra hendes liv, og så gik det hurtigt fremad.

Det kan være svært at tage det første store skridt mod et vægttab, hvis man gerne vil af med lidt overflødige kilo fra kroppen. Nogle gange behøver det dog ikke at være så vanskeligt, som det ellers kan se ud til, for de mindste ting kan faktisk gøre en stor forskel.

Det fandt tv-stjernen Laura Morton, der pt. spiller med i tv-serien Emmerdale ud af, da hun tabte sig hele 19 kilo med blot en enkelt forandring i hendes hverdag. Og hvad var det så hun valgte at cutte ud af sit liv?

Drikkevarer med brus.

Skuespilleren fortalte, at hun havde for vane at drikke masser af forskellige søde drikke med brus, hvilket både inkluderede sodavand, energidrik og andre søde drikke. Hun drak næsten dagligt to liter om dagen, og det i sig selv var nok til at dække hendes ligevægtsindtag.

”På de værste tidspunkter drak jeg to liter cola om dagen. Jeg ved nu, hvor meget sukker der er i dem,” fortæller hun ifølge The Mirror.

Hendes far fik hende til at ændre livsstil

Det var dog ikke hendes egen viljestyrke, der fik hende i gang med at cutte diverse sukkerholdige drikkevarer ud af hendes liv. Det var nemlig hendes far, der gav hende et los i måsen, da hun en dag i sin pyjamas bad hendes far om at hente cola for hende.

”En dag da jeg var hjemme iført min pyjamas, bad jeg min far om at gå ned i kiosken for at købe noget cola. Jeg tror, at han lige der tænkte, at det var gået for vidt,”

”Det var så meget koffein, så meget sukker. Du bliver ældre, og så bliver det svære at tabe sig. Så stoppede jeg med at drikke Coca-cola, og der kunne jeg se en forskel, og så fortsatte jeg bare,” fortæller hun.

Foruden vægttabet på 19 kilo, så bemærkede hun også, hvordan hendes tænder begyndte at se sundere ud.

Læs også

Er det her tøj upassende? Kvinde blev tvunget i andet tøj, hvis hun skulle flyve med

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip