Mand ignorerer advarsel og svømmer med kun 5 dage gammel tatovering - nu er han død

Hvis du netop har fået blæk i huden, skal du holde dig fra at hoppe i vandet i mindst to uger. En 32-årig døde, efter han var i havet med sin 5 dage gamle tatovering, hvor han blev bidt af et kødædende insekt.

Friske tatoveringer er meget modtagelige over for infektioner og bakterier. Så længe sår fra tatoveringen ikke er helet, gælder det om at holde den væk fra vand som i havet eller i en swimming pool. I minimum to uger. Det råd ignorerede en endnu ikke-identiceret 31-årig latinsk mand, der døde af blodforgifting i hans nytegnede kristne kors på den ene læg oven på en dukkert i den mexikanske golf.

Det fortæller Dailymail.

En kødædende bakterie fik suget sig fast i det friske sår, og rev siden hen stykker af mandens hud. Vandbakterien blev i sidste ende hans død. 

Ifølge BMJ Case Report fik manden feber, forfrysninger og udviklede udslæt i området omkring tatoveringen i de følgende dage, indtil han måtte på hospitalet. Den 31-årige mand havde i forvejen en leversygdom på grund af stort dagligt druk-indtag.

Foto: BMJ

På grund af hans sygdom var han i højere risiko for at blive smittet af den giftige vandbakterie. Personer med kroniske leversygdomme er mere følsomme over for bestemte bakterier på grund af færre hvide blodlegemer, ifølge eksperterne i rapporten.

Antibiotika var ikke nok, og manden røg på intensiv afdeling efter et døgn, da hans organer begyndte at slå fra. Efter at han havde kæmpet på hospitalet imod blodforgiftningen og den djævelske bakterie, så det ud som om, at tingene var på rette vej, og lægerne havde håbet at kunne sende manden hjem i god behold. 

Den 31-årige mand døde to måneder efter, at han blev indlagt på hospitalet. Den stærke blodforgiftning kom tilbage, og til sidst var der ikke mere liv i hans nyrer. 

Foto: BMJ

Forfatterne til rapporten skrev ifølge Dailymail, at personer med kronisk leversygdom bør undgå at risikere kontakt med den bestemte vandbakterie. Ligeledes er det vigtigt, at tatovører er klare i mælet og advarer folk imod at hoppe i vandet i de følgende to uger, efter de har fået lavet en tatovering på kroppen.

Eller i det mindste indtil såret er helet.

 

Dagens Gossip