Naturligt kejsersnit: Se hvordan babyen selv kommer ud af morens mave

Denne nye metode efterligner den naturlige fødsel.

Uanset om dit barn kommer til verden ved vaginal fødsel eller kejsersnit, er det altid en stor oplevelse, som du vil huske resten af dine dage.

På det sydengelske hospital, Torbay Hospital, benytter personalet sig af et nyt slags kejsersnit - naturligt kejsersnit - når babyer skal til verden gennem morens mave. Det skriver The Telegraph.

Læs også: 5 ærlige mænds mening om at se deres koner føde

Normalt er der et sterilt forhæng mellem moren og operationsholdet, så de kommende forældre ikke kan se kejsersnittet, og babyen bliver trukket ud af morens mave af lægen.

Men ved det mere naturlige kejsersnit er der intet forhæng, og forældrene kan se med, mens babyen næsten selv får lov til at kravle ud af hullet i maven - dog med lidt hjælp fra lægen. 

I en YouTube-video ses det, hvordan Sarah Saunders’ baby selv masser sig ud af livmoderen og hjælper med at komme til verden. Næsten på samme måde, som når babyer bliver født vaginalt.

Natural Caesarean (C-Section) Torbay Hospital

Selvom om man skulle tro, at der ville være blod og indvolde over det hele ved et kejsersnit, så er det ikke tilfældet her. Det naturlige kejsersnit tager lidt længere tid end et almindeligt kejsersnit, men til gengæld.kommer babyen ud på en mere naturlig og mindre brutal måde. 

Læs også: Mor til to: Derfor onanerede jeg under min fødsel

Under hele forløbet virker Sarah Saunders afslappet og har overskud til at grine og snakke med sin mand, mens sønnike kæmper med at møve sig ud.

Siden den nybagte mor delte videoen af fødslen er den blevet set næsten 500.000 gange på YouTube på knap tre måneder.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip