Ny undersøgelse afslører: Her er den farligste sexstilling

Det er nok de færreste par, der gør sig tanker om, hvilken stilling, der er farligst, inden de kaster sig ned på lagenet. Men hvis du eller din mand skulle bekymre jer for de ædlere deles sikkerhed, så har en gruppe brasilianske forskere undersøgt sagen.

Konklusionen i den brasilianske undersøgelse, som bygger på tre hospitalers patienter, lyder, at den farligste stilling er den, hvor kvinden er øverst, eftersom den stilling er ansvarlig for halvdelen af alle penis-frakturer, som sker under sex.    

Læs også: 6 vaginal-lugte du skal kende og være opmærksom på

Årsagen til denne stillings farlighed, skyldes, at kvinden styrer penis med hele sin kropsvægt, og hun er ikke i stand til at stoppe i tide, når penis kommer forkert/skævt ind. Den slags ulykker gør væsentlig mere ondt på mænd end kvinder. Og halvdelen af de skadede mænd i undersøgelsen fortæller, at de hørte et knæk og følte stor smerte bagefter.

Som den næstmest farlige stilling kommer "doggy-style", som er skyld i 29 procent af penis-frakturer, som sker under sex.

Læs også: Dårlig vane: Danskerne knalder i syv minutter klokken kvart i elleve om aftenen

I den anden ende af skalaen, altså den mest sikre stilling, er missionærstillingen vinderen.  

De brasilianske forskere er også nået frem til, at det er forholdsvis sjældent, der sker penis-ulykker, men når det sker, er det forbundet med en del pinlighed og manglende lyst til at søge lægehjælp.

 

Dagens Gossip