God nyhed! Nu kan du fortryde en sendt besked på Facebook

Det har været længe ventet, men nu er der endelig mulighed for det. Hvis du har sendt en besked på det sociale medier, som du fortryder, så har du mulighed for at slette beskeden igen.

Vi har nok alle sammen været der før. Man sender en besked til en person, som beskeden slet ikke var henvendt til, eller måske har man fået lidt for meget indenbords, og sender den største kærlighedserklæring til ens eks. Uanset hvad, så står man ofte i den situation, at man fortryder sin besked, og man vil gerne have den slettet.

Det har ikke været en mulighed før, men det bliver det nu. Man vil altså have mulighed for at slette en besked, man har sendt, før at modparten har nået at læse ens besked. Der er dog et enkelt catch, og det er, at du skal være lynhurtig, da du ikke har mange minutter til at slette din besked. Du kan derfor ikke sende en fuld besked om natten, og derefter slette den igen den efterfølgende morgen.

“Fra I dag, vil brugere af Facebook over hele verden have mere kontrol over deres beskeder, og de vil kunne slette beskeder indenfor en begrænset periode af tid,” fortæller en talsmand fra Facebook.

Du skal slette din besked indenfor 10 minutter

Hvis du står i den situation, at du er kommet til at sende en besked, som du har fortrudt, så har du cirka 10 minutter til at slette den igen, inden modparten har set den. Det vil dog også i langt de fleste tilfælde være nok, da mange hurtigt bliver klar over, hvis de har sendt en besked forkert.

Sådan sletter du en besked på Facebook

Har du behov for at slette en besked, du har sendt via messenger på Facebook, så skal du ind i den samtale, hvor du har sendt beskeden, derefter gør du således.

  1. Klik på den besked du har sendt til personen.
  2. Klik på fjern/slet
  3. Nu kan du vælge, om du skal fjerne beskeden for dig selv eller for alle i samtalen.
  4. Når du har valgt alle, vil din besked blive fjernet. 

 

 

Selvom du har fjernet beskeden, vil modparten kunne se, at du har slettet en besked. Modparten vil ligeledes have mulighed for at anmelde den. Det har de gjort som sikkerhed for, at folk ikke sender trusler og lignende, for derefter at slette dem igen.

Sender du en trussel eller en grim besked til en person, og sletter din besked igen, vil modparten kunne anmelde beskeden til Facebook. Derefter har Facebook altså stadig mulighed for at se, hvad du har skrevet.

Læs også

Kvinde købte ring for 100 kroner på loppemarked: Guldsmeden besvimede næsten, da han så den.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip