Jens Gaardbo tilbage på tv igen efter Me-too

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix.

Efter 1 års pause er værten igen tilbage på skærmen.

Da TV2 blev ramt af den såkaldte Me-Too skandale, røg flere prominente navne ud af koncernen. Det gælder navne som Jes Dorph og Jens Gaardbo, der eftersigende har overtrådt TV2’s personalepolitik.

Mens førstnævnte er gået i gang med podcasts, har der været meget stille omkring Jens Gaardbo. 

Læs også

“Det er ganske vist længe siden, og tiden var en anden. Men jeg er enig i, at der var eksempler på dårlig dømmekraft, og at jeg i visse tilfælde opførte mig forkert. Det var ikke i overensstemmelse med den værdighed, der bør være i jobbet som leder – eller i jobbet som et af stationens ansigter udadtil’, sagde Jens Gaardbo dengang ifølge Newsner.

Nu kommer tv-kanalen dk4 med en for mange overraskende meddelelse. Jens Gaardbo er nemlig ny vært på programmet “I ugens løb”, som evaluerer ugen der gik.

Hvordan slap vi gennem ugen? Hvad står urokkeligt tilbage, og hvad bør glemmes i en fart? Jens Gaardbo sidder i studiet med ”I ugens Løb” på dk4, står der blandt andet i opslaget.

Foto: Instagram

Flere er meget positive over nyheden, og en skriver blandt andet:

“Yes. Ham har vi savnet. Rigtig god nyhed. Og stop så det me too fis”

En anden skriver: –”Dejligt at Jens Gaardbo er tilbage på skærmen – et stort tab for TV2 seerne, men så hopper vi over til DK4 i stedet! Glæder os til gensynet med en af vores allerbedste journalister ”

Selv er Jens Gaardbo også meget glad for det nye job.

Han skriver til en seflie fra hans egen profil: -Skal man lade ferieskægget stå, når man skal på skærmen igen i morgen?, spørger han med et smil på læben.

 

Dagens Gossip