TV-guide holder styr på ugens reality-tv

PA

398 uger siden

|

30/11/2016
TV
En TV-guide på nettet kan give et overblik over, hvornår de forskellige reality-serier kommer – både de danske og de udenlandske. Reality-tv kan både være sjovt og underholdende og en måde at lære nyt på.

Dagens topnyheder

Reality-tv er en god måde at slappe af på, mens du ser på andre, der lever et liv, der måske ligger meget langt fra dit eget. Det kan være en god måde at få et indblik i, hvordan andre lever deres liv – og det kan være en god måde, at få et godt grin over nogle af de skøre og skæve personligheder, der befolker reality-tv’s verden.

Spejl dig selv i reality-stjernerne

Når du er i en større gruppe, og snakken falder på reality-tv, vil der nok altid være nogle, der siger, at de synes, at reality-tv er plat og fordummende. Det er dog at skære alle programmer over en kam, for der findes mange forskellige typer af programmer – og heldigvis er vi mange forskellige mennesker, så det nogle synes er plat, vil andre synes, er sjovt og underholdende.

Det kan f.eks. være ved at følge Linse, hendes familie og deres hverdag på Bryggen. Nogle kan måske genkende lidt af sig selv i Linse, der altid går til livet med et åbent sind.  

Bliv klogere af reality-tv

Mange reality-programmer handler om at finde kærligheden. Det er ofte nogle programmer, der sætter folk sammen på alternative måder. Det kan være Dating in the Dark, Gift ved første blik eller DR’s nyeste satsning Billet til kærlighed. De alternative datingmetoder sætter fokus på, hvordan datingkulturen er i dag. Det er noget, du kan tage med dig videre, når du selv skal på date næste gang.

Det kan også være, at du drømmer om at leve dit liv på en anden måde end alle andre. Så følger du sikkert med i DR’s Bonderøven og Jagten på det gode liv. Det er reality, hvor folk har valgt at trække stikket fra karriereræset og prøver at finde ud af, hvordan de så skal leve. Det kan give dig inspiration og måske indgyde dig mod, hvis du også drømmer om at tage springet ud i det uvisse.

TV-guide sammensætter en god aften

Hvis du vil have et godt overblik over alle reality-programmerne i løbet af ugen, kan det være en god ide, at du finder dig en tv-guide på nettet. Der kan du nemlig se, hvilke programmer der kommer, og planlægge din aften ud fra det. Det kunne f.eks. være guiden tvtvtv.dk, der dækker en række forskellige kanaler. Læs mere om den her.

Hvis du misser et afsnit i fjernsynet, kan det ofte være svært at få set genudsendelsen. Den bliver som regel vist om formiddagen, når du er på arbejde. Det er derfor godt at planlægge din tv-tid i forvejen.

En tv-guide på nettet giver dig også god mulighed for at få alle de udenlandske reality-programmer med. Tv-guiderne i aviserne er slet ikke uddybende nok i forhold til alle de kanaler, som de fleste af os har i vores tv-pakker i dag.