Desperat ejer kaster sig ind foran pitbull, da den går amok og angriber hjælpeløst offer

Foto: Shutterstock.com

En optagelse på YouTube har vakt stor debat hos hundeelskere.

I videoen kan man se, hvordan en hund af racen fransk bulldog går amok og angriber en lille beagle, mens den chokerede hundeejer kæmper for at befri sin firbenede ven fra muskelhundens frådende tandsæt.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

Kvindens desperate forsøg på at redde sit kæledyr førte til, at hun selv røg i kløerne på den arrige pitbull, der sætter tænderne i den skrigende hundeven.

"Hjælp mig," lød det råbende fra hundeejeren, der ender med selv at kravle rundt på alle fire på fortovet.

Det voldsomme optrin foregik på gaden i Boston, og i optagelserne kan man se, hvordan flere forbipasserende forsøger at hjælpen den lille beagle, mens den mandlige ejer af pitbullen kæmper for at få kontrol over sin hund.

Raphael Fortin var sammen med sin kæreste på vej til en koncert med musikgruppen Coldplay, da han hørte de skingre råb fra kvinden, og han tog sin mobiltelefon frem og begyndte at filme pitbullens blodige angreb på sin mindre artsfælle.

Selvom den lille beagle blev bidt i halsen, så slap den på mirakuløs vis levende fra sit ufrivillige møde med muskelhunden, hvis ejer nu påstår, at han blev slået i ansigtet.

Knytnæveslaget fik den trofaste hund til forsvare sin ejer ved at angribe den anden hund, lyder forklaringen fra pitbull-ejeren.

I klippet kan man se, hvordan en fodgænger begynder at sparke pitbullen, der nægter at slippe sit bid i beaglen, men i sidste ende blev de to hunde skilt fra hinanden.

Den 31. juli lagde Raphael Fortin sin video op på YouTube, hvor over 200.000 mennesker siden har set de skræmmende optagelser.

Han forklarer, at politiet ankom til stedet, hvor de valgte at give deres opmærksomhed til ejeren af den lille hund, mens pitbull-ejeren lod til at være overladt til sig.

"Politiet lod ikke til at bekymre sig så meget om ham. Kvinden forlod stedet i en patruljevogn. Jeg antager, at hun blev kørt på hospitalet," forklarer Raphael Fortin. Det skriver The Daily Mail

Se videoen her med fransk bulldog her:

 

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’