Far tager uskyldigt foto af søn: Kigger på det igen og gør en uhyggelig opdagelse

Ane Sørensen

384 uger siden

|

14/03/2017
Udland
Jaxson Foto: GoFundMe
Jaxson Foto: GoFundMe
Britiske Owen Schrivens tog et billede af sønnen Jaxson med sin mobiltelefon. Da han kiggede billederne igennem, gjorde han en uhyggelig opdagelse.

Dagens topnyheder

Britiske Owen Scrivens gjorde en uhyggelig opdagelse, da han for et par måneder siden havde taget et billede af sønnen Jaxson med sin mobiltelefon. 

Da faderen kiggede nærmere på billedet, lagde han nemlig mærke til, at drengens ene pupil var hvid, mens den anden var rød. 

Det skriver Metro.

Foto: GoFundMe

Owen og Emily Schrivens tog 18 måneder gamle Jaxson med til læge, hvorefter de blev sendt på hospitalet og til sidst en øjenlæge, som opdagede, at den lille dreng havde en kræfttumor i sit ene øje.

- Jeg kiggede nogle gamle billeder igennem, og du kan faktisk se det punkt, hvor det ændrer sig i slutningen af november. Der har ikke været andet galt, men efter vi bemærkede øjenfarven, begyndte han at udvikle en let skelen, siger Owen Schrivens. 

Den 30. december 2016 fik Jaxson kemo for første gang og ifølge faderen, er tumoren allerede svundet ind til en tredjedel af den størrelse, som den havde ved opdagelsen.

Foto: GoFundMe

Tumoren vil angiveligt aldrig forsvinde helt. Men lægerne håber, at de kan redde Jaxsons øje og krympe den til en lille godartet masse. Lægerne har svært ved at lave en ordentlig synstest, men drengen ser tilsyneladende udmærket.

- Det går sindssygt godt, og vi er så stolte af ham, siger Owen Schrivens. 

Behandlingen har været dyr for Owen og Emily Schrivens, som har været nødt til at tage fri fra arbejde i forbindelse med sønnens behandling. Derfor har de startet en indsamling, der skal hjælpe med at dække omkostningerne.

Foto: GoFundMe

Forældreparret håber desuden, at de kan gøre andre opmærksomme på kræftsygdommen, så den kan blive opdaget så tidligt, som overhovedet muligt.  

- Det er så simpelt at få øje på. Det ses ikke på hvert billede, og det er ikke alle, der vil være i stand til at se det, men mange vil, siger Owen Schrivens. 

En anden mor ved navn Andrea Temarantz fik også en uhyggelig overraskelse, da hun sidste år så dette billede af sin tre måneder gamle søn.