Fødende kvinde smed sin mand ud af fødestuen da han sagde disse ord

31/05/2023 08:20

Henrik R

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En, som er ved at føde, skal man ikke gå på nerverne, og det fik en mand forleden for alvor at føle, da hans kone gik amok på ham, fordi han sagde en ting, som man aldrig bør sige til en fødende kvinde.

Mest læste i dag

På det sociale medie Reddit findes der en side, hvor brugere deler historier for at få andre brugeres mening om, hvem i historien der er røvhullet - 'Am i the A**hole (AITA) (red. Er jeg R*vhullet)' hedder sidder. 

Her har en 32-årig kvinde forleden delt en historie om hendes fødsels af hende og hendes 34-årige mands første barn sammen. 


Kvinden starter med at forklare: "Vi var på fødselsstuen sammen, og alt gik godt. Jeg var i stor smerte, men han var meget støttende."

Hun forklarer videre, at jordmoderen stilte spørgsmål til barnet og graviditeten undervejs for at fjerne den fødende kvindes fokus fra den smerte, hun oplevede, og det gik fint, indtil hun spurgte "om vi glædede os til at få graviditeten overstået."

"[...] jeg sagde ja, fordi det har været hårdt for mig," forklarer kvinden videre og herfra begynder det at gå galt. 

Historien fortsætter: "Min mand fnyste og sagde: 'også for mig, hun var været så besværlig'. Jordmoderen forsøgte at ændre emnet, men jeg spurgte min mand, hvad f [red. fuck] han mente med det, og han sagde, at han er glad for, at det er ovre, og han kan få sin kone tilbage, og [at] 'det hormonale rod er ovre'."

Den udtalelse har han formentlig fortrudt siden. 

Kvinden forklarer nemlig videre, at hun var "så såret," at hun bad ham om at "forlade rummet," men at "han sagde, at han ikke vil gå nogle steder, fordi hans barn skulle fødes her."

Det blev de dog to om at bestemme. 

Kvinden råbte nemlig at han skulle "skride ud," hvilket fik ham til at "storme ud," men først råbte han tilbage af den fødende kvinde, at hun var et røvhul, fordi hun "fik ham til at gå glip af sit barns fødsel."

"Han har ikke været tilbage for at se vores datter, det er planen, at han kommer senere i dag," skriver kvinden til slut, hvor hun desuden spørger: "Aita? [red. Er jeg røvhullet?]."

Kvindens opslag har i skrivende stund fået omkring 4.000 kommentarer, som stort set alle sammen bakker kvinden op. 

Flere har påpeget, at "det ikke handler om ham," og at det ikke er "hans ret" at se sit barn blive født, men derimod "et privilegie."

Én har for eksempel skrevet følgende i en kommentar, som har fået næsten 35.000 'likes': "[...] hvis det betyder så meget for ham, kunne han have opført sig ordentligt som en støttende partner og holdt hans dumme, fornærmende og nedgørende jokes for sig selv. Graviditet er hårdt, og enhver mand, som ikke kan give sin kone den respekt, hun fortjener for det, hun har gjort, bør ikke være på fødestuen."

"[...]. Selv hvis han lavede sjov, var hun ikke i en god position til at synes, at det var sjovt," har en anden person skrevet i en kommentar, som har fået mere end 8.000 'likes'.

Foto: Reddit