Freya var rasende efter at have fået parkeringsbøde: Du taber kæben, når du hører hvorfor

20/11/2023 18:29

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Freya var bestemt ikke tilfreds.

Mest læste i dag

Direktøren for et familiedrevet møbelfirma blev forbløffet, da en trafikvagt udstedte en parkeringsbøde til virksomhedens varevogn - på trods af at den stod parkeret i 60 centimeter vand. Oversvømmelser i Bognor Regis, West Sussex, forårsagede næsten total ødelæggelse af Reynolds Furniture's lager tidligere på måneden.

Virksomhedens lager er placeret ved siden af ​​Ferring Rife-strømmen, hvis bredder invaderede bygningen. For at undgå yderligere skader blev en af ​​varevognene efterladt på fortovet uden for det oversvømmede område. Desværre sank vandstanden, og varevognen endte med at stå under to meter vand. Det skriver LADbible.

En trafikvagt reagerede ved at pålægge en parkeringsbøde på grund af dobbeltparkering på to gule linjer. Direktør Freya Reynolds, 31, har appelleret til Arun District Council og forklaret de uundgåelige omstændigheder.

Freya fra Bognor Regis udtalte: "Det var en uset situation, og vi havde ingen andre steder at parkere. Lageret var fuldstændig oversvømmet, så vi kunne ikke engang få varevognene ind i gården."

Hun påpegede, at hele vejen og et fitnesscenter på den modsatte side var oversvømmet, hvilket gjorde vejen ubrugelig. Freya forventede ikke, at en parkeringsbøde ville blive pålagt og appellerede med overbevisningen om, at en forståelse for de ekstraordinære forhold ville føre til en sletning af bøden.

Arun District Council anerkendte de udfordringer, oversvømmelsen medførte, og valgte som en goodwill-gestus at slette den pålagte bøde. De understregede dog, at fremtidige overtrædelser af parkeringsregler ville medføre nye bøder. Beslutningen blev truffet på baggrund af de ekstreme omstændigheder og usædvanlige vejrforhold på det pågældende tidspunkt.