Ingen forstod hvorfor de 13 lastbiler blokerede motorvejen: Så bliver den chokerende sandhed afsløret

Foto: Twitter

I tre lange timer holdte 13 lastbiler parkeret på en 8-sporet motorvej, men det var der en god grund til.

Hændelsen fandt sted i Detroit, USA på en 8-sporet motorvej, hvor lastbilerne og politiet måtte samarbejde.

Politiet blev kaldt ud til stedet og lukkede for al trafik. Blandt de mange køretøjer, der skulle omdirigeres, var 13 store lastbiler.

Læs også

Pepsi elskere raser over ny opskrift: Nu vil de hellere drikke Coca Cola

En mand havde trådt ud på broen over motorvejen og truede med at begå selvmord, men så samarbejdede betjente og lastbilchauffører på en spektakulær måde, der reddede mandens liv, rapporterer CNN.

Men i stedet for at køre væk valgte lastbilchaufførerne og politiet at samarbejde. De bad chaufførerne køre hen og parkerer lastbilerne under broen, hvilket resulterede i, at alle spor blev fyldt og reducerede et eventuelt hop fra manden til cirka 2 meter.

Herefter begyndte politiet at overtale manden til ikke at begå selvmord.

“Vi formåede at overbevise ham om, at det her ikke var det rigtige at gøre, og kunne køre ham til et nærliggende sygehus, hvor han fik den hjælp, han havde brug for,” fortæller betjenten Mike Shaw til CNN.

Nu har flere tusindvis hyldet politiets og chaufførernes samarbejde på de sociale medier. Deres hurtige reaktion reddede livet på en mand, der overvejede selvmord.

Politiet er meget taknemmelige for chaufførernes hjælp, men de vil hellere fokusere på noget andet.

“Et sted på dette billede er der en person, der overvejede at begå selvmord. Vi vil have, at det skal være historien - ikke hvad politiet eller lastbilchaufførerne gjorde - men at den person valgte at ændre mening,” siger Mike Shaw.

Læs også

Politiet bliver kaldt ud til et indbrud: Da de går ind i huset, gør de overraskende fund

.

Dagens Gossip