Kvinde kiggede ind i pizzabuds bil og troede ikke sine egne øjne - nu er han fyret

Pizzakæden Domino's har fyret en af deres chauffører, efter en tilfældig kvinde tog billeder af indersiden af hans bil.

Et pizzabud fra Domino's er blevet fyret fra sit arbejde, efter at en forbipasserende kvinde kiggede ind i hans bil.

33-årige Hannah King fra Somerset i Englang blev forfærdet over synet og trak straks sin mobil frem. Da hun sendte billederne af indersiden af bilen til pizzabuddets chef, blev han omgående fyret.

Det skriver britiske Mirror. 

Inde i bilen, der var parkeret ved Domino's i byen Taunton, lå der bunker af gammelt skrald, skodder og mad spredt ud over sæder, gulv og instrumentbræt.

Dette syn fik kvinden til at skrive til Domino's. Foto: Hannah King

Dette syn fik kvinden til at skrive til Domino's. Foto: Hannah King

Hannah King blev så fortørnet over svineriet, at hun med det samme skrev til Domino's via Twitter:

- Domino's, er dette acceptabelt for et pizzabud i Taunton? Kop fyldt med cigaretskodder for at nævne én ting. Det er bare klamt.

- Jeg er bare chokeret over, at nogen, ikke mindst et pizzabud, kan lade deres bil se sådan ud. Det er ulækkert, og jeg kan ikke engang tænke på de bakterier, der formerer sig derinde, mens maden bliver transporteret, siger Hannah King til Mirror.

- Hvordan blev det ikke opdaget af en chef? Han er blevet anmeldt før for tilstanden af hans bil, så der blev tydeligvis ikke gjort noget ved det dengang, tilføjer hun.

Dette syn fik kvinden til at skrive til Domino's. Foto: Hannah King

Hannah King havde ikke selv bestilt pizza fra Domino's, da hun opdagede svineriet i bilen 6. marts. Hun kom bare tilfældigt forbi og bemærkede bilen.

En talsmand for Domino's Pizza siger beklagende til Mirror, at kædens pizzabude altid skal holde deres biler rene. Domino's kalder desuden tilfældet for aldeles uacceptabelt og undersøger sagen.

Læs også

Æggekage - Gammeldags æggekage er en hurtig og billig ret, som kan serveres til både frokost og aftensmad. Vi anbefaler på et friskt stykke rugbrød med sprøde baconskiver og purløg på toppen.

Gammeldags pandekager - Hvem er ikke vild med gode gammeldags pandekager? Fyld dem med syltetøj, flormelis eller helt almindelig sukker. Denne opskrift på pandekagedej er nok til 4 personer.

Langtidsstegt flæskesteg - Det bliver ikke mere dansk end svinekam med brun sovs og kartofler. Sådan laver du den bedste langtidsstegt flæskesteg med sprøde svær.

 

Dagens Gossip